Вкуснотия от серията "Без глутен, без набухвател". Също така и от "Много лесно", "Няма какво да му объркаш", "Гледай да не ги изгориш". 🙃
☝️ Задължително направете двойна доза, за да им се насладите! ❤
Ще ни трябват:
🍪 120 гр. /1 ч.ч./ смлени на ситно орехи /оставете и някои по едри, да се усещат/
🍪 85 гр. /1/2 ч.ч./ пудра захар
🍪 1 ванилия
🍪 1 белтък
Приготвяне:
С помощта на малка лъжичка загребваме от сместа и редим върху хартия за печене с разстояние между тях, понеже се "разливат" при печенето и така ще избегнем слепването им.
Печем на 180° за около 15 мин. или до момента, в който забележим, че крайчетата започват да покафеняват.
Изчакваме ги да се охладят и тогава отлепваме от хартията.
Редим в кутия с капак и съхраняваме на сухо и не много топло място.
Не забравяй да се усмихваш! 😃💖
💝Когато си приготвиш вкуснотия по моя рецепта, изпрати ми снимка.
💕Това ме радва много. 💕
Ще добавя творениетo ти в специалния албум "Сготвих с "Мама Цвети" във страничката ми във Facebook. 👈 💓
💝Ако ти хареса някоя моя публикация, не се притеснявай да я споделиш с приятели.
Покани ги тук. Всички са добре дошли! 😍
Няма коментари:
Публикуване на коментар