Ужасно ми е вкусно и като сандвич запечен с домат, шунка и чедър.
Правила съм го с лешников, фъстъчен и сусамов тахан. Единствено със сусамов небелен тахан не ми хареса. Горчеше ми. 😕
Ето и рецептата за правоъгълна форма 22/10 см.
250 г тахан
5 средни яйца
1 ч.л. бакпулвер
сол на вкус
Печем в загрята до 180° фурна за около 50 минути.
👆 Ако формичката ви е по-голяма, намалете времето за печене, понеже ще е разстлано на по-тънък слой и ще се изпече по-бързо.
👆 Ако ви се стори все още влажен от вътре, запечете филийките за кратко на тостер или грил. Уханието му се засилва.
Не забравяй да се усмихваш! 😃💖
💝Когато си приготвиш вкуснотия по моя рецепта, изпрати ми снимка.
💕Това ме радва много. 💕
Ще добавя творениетo ти в специалния албум "Сготвих с "Мама Цвети" във страничката ми във Facebook. 👈 💓
💝Ако ти хареса някоя моя публикация, не се притеснявай да я споделиш с приятели.
Покани ги тук. Всички са добре дошли! 😍
Хлебчето е супер вкусно!
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че ви е допаднало! ♥️
Изтриване